GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Συζήτησαν με βιντεοκλήση Μητσοτάκης-Τσίπρας - ΦΩΤΟ

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για ...

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συζήτηση, που διήρκεσε 45 λεπτά, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής για το κυβερνητικό σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης και επισήμανε ότι οποιαδήποτε εποικοδομητική πρόταση για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι καλοδεχούμενη, τόσο από τον ίδιο όσο και από τα αρμόδια υπουργεία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις στον κ. Μητσοτάκη για τη διαχείριση της διαμορφωθείσας κατάστασης.

Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισαν τη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι».

Είναι ενδεικτικό πως ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί η κατ’ ιδίαν συνάντησή τους στο γραφείο του Πρωθυπουργού -αφού προηγουμένως είχε καταθέσει σχετικό αίτημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- αποφασίστηκε τελικά η συζήτηση να γίνει με βιντεοκλήση προκειμένου να σταλεί και το μήνυμα της αναγκαιότητας αυτοπεριορισμού όλων στα σπίτια μας, ώστε να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση