GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν ο καρδιοκατακτητής - Δέχθηκε πρόταση γάμου δημόσια - ΒΙΝΤΕΟ

Καρδιοκατακτητής ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αφού μία επίσκεψή του στην πόλη Ιβάνοβο προκάλεσε ταχυπαλμίες στις νεαρές κατοίκου...

Καρδιοκατακτητής ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αφού μία επίσκεψή του στην πόλη Ιβάνοβο προκάλεσε ταχυπαλμίες στις νεαρές κατοίκους της. Ο Πούτιν επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο παίδων, ενώ συνομίλησε και με τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του νοσοκομείου, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν που επισκέφθηκε την πόλη τους. Μία από τις γυναίκες του εξομολογήθηκε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε την κοπέλα και τη ρώτησε πώς τη λένε.

Όμως μία άλλη φάνηκε πιο τολμηρή και του φώναξε μέσα στο πλήθος: « Θα με παντρευτείτε;» Ο Ρώσος πρόεδρος αιφνιδιάστηκε αλλά την πλησίασε και αντάλλαξε κάποιες κουβέντες μαζί της κι εκείνη τον ευχαρίστησε.

Πάντως, οι κάτοικοι του Ιβάνοβο ζήτησαν από τον Πούτιν να τους λύσει διάφορα προβλήματα. Ένας από αυτούς τον παρακάλεσε να παρέμβει για να λύσει το πρόβλημα της θέρμανσης, επειδή δεν μπορούσε να απευθυνθεί στον κυβερνήτη για το θέμα αυτό. Ο Πούτιν ζήτησε τη διεύθυνση και το όνομα του κατοίκου και εν συνεχεία, έπειτα από μια συζήτηση που είχε μαζί του, τον συμβούλεψε να επισκεφθεί μόνος του τον κυβερνήτη.

Επίσης μερικοί κάτοικοι του ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ ένας του ζήτησε να πάρει στο χέρια του το μικρό του κοριτσάκι. Ο Ρώσος πρόεδρος ανταποκρίθηκε πρόθυμα και φωτογραφήθηκε μαζί τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση