GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τα ευτράπελα των μέτρων - Επικός... κτηνοτρόφος και πολίτης με κότες

Κατά την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων δεν λείπουν και τα αστεία περιστατικά, όπου έχουν αρκετή δόση.....

Κατά την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων δεν λείπουν και τα αστεία περιστατικά, όπου έχουν αρκετή δόση... Ελλάδας. Και ειδικά στη Λάρισα δύο αιτιολογίες που αναγράφονταν σε χαρτί ξένισαν και προκάλεσαν αμηχανία, αν όχι γέλιο με τις Αρχές, βέβαια, ως όφειλαν να βεβαιώνουν παραβάσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα "Ελευθερία", στην Αγιά της Λάρισας ένας πολίτης βλέποντας πως δεν υπάρχει σχετική αιτιολογία στο έντυπο μετακίνησης, την έβαλε μόνος του. Έγραψε: «Πηγαίνω να ταΐσω τις κότες στο κτήμα". Δεν ήταν, όμως, ο μόνος που έκανε του κεφαλιού του. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, κτηνοτρόφος της περιοχής έγραψε στο έντυπο μετακίνησης: «Πηγαίνω στα κατσίκια!». Και αυτά, ενώ υπήρξε το τραγελαφικό γεγονός με πρωταγωνίστρια μία μητέρα στα Χανιά, που έφθασε στο σημείο να κλείσει την 6χρονη κόρη της στο… πορτ μπαγκάζ.

Η 53χρονη γυναίκα προφανώς αγνοούσε ότι σε όχημα με ενήλικο οδηγό μπορούν να επιβαίνουν ως και δύο ανήλικα παιδιά κι έτσι έβαλε στο αυτοκίνητό της τον 10χρονο γιο της, αλλά έκρυψε την 6χρονη κόρη της στο πορτ μπαγκάζ! Όμως, ένας περαστικός την είδε και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Με πληροφορίες από την εφημερίδα "Ελευθερία" και το Open

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση