GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συντροφιά του τις ημέρες της καραντίνας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Κλεισμένος στο σπίτι του βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων και την καμ...

Κλεισμένος στο σπίτι του βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων και την καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε σπίτι» που έχουν ως σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης και μετάδοσης του κορονοϊού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τις ημέρες που περνάει στην απομόνωση έχει ως συντροφιά την κιθάρα του, τα βιντεοπαιχνίδια και τον αγαπημένο του σκύλο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, το μεσημέρι της Δευτέρας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο που δείχνει πως περνάει το χρόνο του τις ημέρες της καραντίνας, προσπαθώντας να εμψυχώσει τους θαυμαστές του. «Πόσο γρήγορα περνάει η ώρα», σημείωσε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση