GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμπι Μπράιαντ: Νέα στοιχεία για τη διαρροή φωτογραφιών των θυμάτων - Τι ζήτησε η σύζυγός του

Οκτώ αξιωματούχοι εμπλέκονται τελικά στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σημείο συντριβής του ε...

Οκτώ αξιωματούχοι εμπλέκονται τελικά στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σημείο συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ και οι οποίες, σύμφωνα με τον Σερίφη του Λος Άντζελες, σβήστηκαν, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες κυρώσεις, αφού άρχισε έρευνα για το περιστατικό.

Μόνο δύο γκρουπ είχαν την αρμοδιότητα να βγάλουν φωτογραφίες από το δυστύχημα, τις οποίες όμως μοιράστηκαν με κόσμο (καμία πάντως δεν κυκλοφόρησε σε κάποιο ΜΜΕ), δείχνοντας τεράστια ασέβεια, ενώ με όλο τον σάλο που έχει ξεσπάσει η Βανέσα Μπράιαντ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων προέβησαν σε αυτές τις πράξεις.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες, είχε ξεσπάσει σάλος. Όπως είχαν γράψει οι «Los Angeles Times», η διαρροή των φωτογραφιών έγινε μεταξύ αξιωματούχων της κυβέρνησης και την καταγγελία έκανε ανώνυμος πολίτης που ασχολείται με το θέμα και είδε τις εν λόγω φωτογραφίες.

Η πρώτη δήλωση από το τμήμα του Σερίφη ανέφερε: «Ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από τη σκέψη ότι οι βουλευτές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη. Θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους». Οι «Times» σημείωναν επίσης, πως δεν είναι σαφές πόσο ευρέως διαδόθηκαν οι φωτογραφίες και ποιος συμμετείχε, καθώς επίσης κι αν οι βουλευτές είχαν τραβήξει οι ίδιοι τις φωτογραφίες τους ή τις έλαβαν από κάποιον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση