GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέμιερ Λιγκ: Θύμα ένοπλης ληστείας κορυφαίος σταρ της Τότεναμ

Τέσσερις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Γιαν Βερτόνγκεν, ενώ ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ βρισκόταν επί γερμανικο...

Τέσσερις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Γιαν Βερτόνγκεν, ενώ ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ βρισκόταν επί γερμανικού εδάφους την Τρίτη (10/3) για τη «μάχη» με τη Λειψία, στο Champions League, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.

H αστυνομία παραμένει στην αναζήτηση των δραστών, οι οποίοι εισέβαλαν τη στιγμή που εντός της οικίας ήταν η σύζυγος του Βερτόνγκεν και τα δύο παιδιά του.

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, οργανωμένες συμμορίες επιλέγουν τα σπίτια ποδοσφαιριστών που βρίσκονται μακριά λόγω αγώνων, ενώ τη στιγμή της ληστείας η σύζυγος και τα παιδιά του Βερτόνγκεν ήταν στο σπίτι και δέχθηκαν απειλές, προκειμένου να αποκαλύψουν που βρίσκονται τα χρήματα και τα τιμαλφή της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση