GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Μια οικογένεια σε χωριό υπό καραντίνα - Συγκλονίζει το μήνυμα από την Δαμασκηνιά - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της γιαγιάς και του παππού που χαιρετούν τα εγγόνια πίσω από το παράθυρο περιγράφει με τον πλέον χαρακτηριστικό...

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της γιαγιάς και του παππού που χαιρετούν τα εγγόνια πίσω από το παράθυρο περιγράφει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τα όσα βιώνει η Ελλάδα και η υφήλιος στην εποχή του κορονοϊού.
Πρόκειται για μία φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από μητέρα παιδιών στο χωριό Δαμασκηνιά που είναι και δύο εβδομάδες σε καραντίνα. «Το χωριό δεν το έχει επισκεφθεί ούτε κλιμάκιο ούτε συνεργείο απολύμανσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο φόβος περισσότερο», λέει στο μήνυμά της η Αναστασία Λιάπη.
Με την τραγική ειρωνεία να εντοπίζεται στο γεγονός ότι η γιαγιά και ο παππούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη φωτογραφία διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. «Έχω πρόσωπα δικά μου στο νοσοκομείο, είναι μόνοι σε ένα δωμάτιο και δεν μπορούμε να προσφέρουμε καμία βοήθεια», ανέφερε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση