GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης στην ΕΡΤ: Τα εισοδήματα των πολιτών θα μειωθούν και η ανεργία θα ανέβει

Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μίλησε στην ΕΡΤ για την κρίση του κορονοϊού, επισημαίνοντας ότι η ανεργία θα αυξηθεί και ότι τα ...

Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μίλησε στην ΕΡΤ για την κρίση του κορονοϊού, επισημαίνοντας ότι η ανεργία θα αυξηθεί και ότι τα εισοδήματα των πολιτών θα μειωθούν.

"Η κρίση που βιώνει η ελληνική οικονομία και η Ευρώπη είναι πρωτοφανής και δεν έχει καμία σχέση με κρίσεις που έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Τι σημαίνει αυτό; Ο, τι η ελληνική οικονομία περνάει σε ύφεση, σημαίνει ότι θα μειωθούν τα εισοδήματα των Ελλήνων , λυπάμαι ου το λέω αλλά πρέπει να πω την πραγματικότητα , και τρίτον η ανεργία θ ανέβει", είπε ο Γιάννης Βρούτσης.

Για τα μέτρα της κυβέρνησης είπε: "Είναι μια πρώτη περίμετρος μέτρων για κάλυψη επιχειρήσεων και εργαζομένων. Όσο βαθαίνει σε έκταση η κρίση η περίμετρος, η ομπρέλα αυτή θα διευρύνεται συνεχώς. Επί πλέον, και οι χρονικοί προσδιορισμοί που έχουμε βάλει μέσα από τις ΠΝΠ θα επεκτείνονται. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο 24ωρο της έναρξης της πλατφόρμας ΕΡΓΑΝΗ , έχουν κάνει αίτηση πάνω από 50.000 επιχειρήσεις για να ενταχθούν στα μέτρα ανακούφισης. Είναι απόλυτα διασφαλισμένες οι εργασιακές σχέσεις την επόμενη μέρα , αρκεί να βγούμε από την κρίση το συντομότερο δυνατόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση