GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζέρβας σε Χαρδαλιά: Ή κλείνετε την παραλία στη Θεσσαλονίκη ή το κάνω εγώ

Την οργισμένη αντίδραση του Κωνσταντίνου Ζέρβα προκάλεσε η εικόνα της γεμάτης από κόσμο Νέας Παραλίας εν μέσω έξαρσης και στη χώρα μας τ...

Την οργισμένη αντίδραση του Κωνσταντίνου Ζέρβα προκάλεσε η εικόνα της γεμάτης από κόσμο
Νέας Παραλίας εν μέσω έξαρσης και στη χώρα μας του κορονοϊού και όπως μετέδωσε το Open o δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα.
Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του Open, επικοινώνησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και του εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση, ζητώντας του να προχωρήσει ουσιαστικά στο κλείσιμο της παραλίας, μέσω μιας κεντρικής απόφασης που θα απαγορεύει ταυτόχρονα και τις βόλτες σε ανάλογα σημεία όλης της επικράτειας που αναμένεται να υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.
Μάλιστα, οι πληροφορίες επιμένουν πως ο κ. Ζέρβας είναι αποφασισμένος να επιβάλει τα μέτρα περιορισμού και προφύλαξης και μόνος του, εφόσον η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης είναι σε θέση να κάνει σχετικούς ελέγχους όπως άλλωστε είχε κάνει και πριν μερικές ημέρες.
Δείτε το βίντεο από το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση