GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σολωμού - Ιωαννίδης: Η απολαυστική τους «συνάντηση» και το μενού των τριών πιάτων που ετοίμασε η ηθοποιός

Καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης», ήταν η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη ηθ...

Καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης», ήταν η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη ηθοποιός συζήτησαν μεταξύ τους, κάνοντας αποκαλύψεις.

Αρχικά, η Μαρία Σολωμού ετοίμασε τρία διαφορετικά πιάτα, τα οποία ζήτησε από τον Πάνο Ιωαννίδη να τα δοκιμάσει και να τα κρίνει. Το μενού περιελάμβανε ντοματίνια με χοντρό αλάτι, αυγά με χοντρό αλάτι και μακαρόνια με τυρί. «Έχω πάθει, έχω δει τη σπίθα στα μάτια σου και την αγάπη σου για τη μαγειρική. Έχεις πολλές δυνατότητες αλλά είσαι ακόμα ένα αδούλευτο ταλέντο επάνω στη μαγειρική, θα πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Θα σου κάνω εντατικά μαθήματα μαγειρικής για να σε εκτοξεύσουμε» της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Επίσης, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως λόγω αυθορμητισμού και ενδεχόμενου παρεξήγησης του προφορικού λόγου, πλέον ζητάει να βλέπει τι έχει γράψει κάθε δημοσιογράφος που της έχει πάρει συνέντευξη, πριν προχωρήσει στη δημοσίευση.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη. Οι δυο τους μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και έναν χρόνο, όμως κανένας από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την συγκεκριμένη είδηση. «20 χρόνια απαντάω τα ίδια. Με ρωτούσαν συνέχεια αν θα παντρευτώ και θα κάνω παιδί. Γιατί είχα δυο σχέσεις φανερές. Τώρα έχουν σταματήσει λίγο γιατί φαντάζονται ότι δεν έχω κάποια σχέση» είπε η Μαριά Σολωμού.

Παράλληλα, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά τον κέρδισε η αγάπη του για τη μαγειρική. «Το θέατρο γενικότερα μου αρέσει, είναι μία τέχνη την οποία θαυμάζω. Ειδικά την υποκριτική τη θαυμάζω και πιστεύω ότι οι ηθοποιοί κάνουν κατά μία έννοια πρώτα καλό στον εαυτό τους και μετά σε όλους τους άλλους γιατί βγαίνουν από τη ζωή τους και μπαίνουν σε έναν ρόλο. Ζουν πολλές ζωές δηλαδή. Αυτό το πράγμα με είχε εξιτάρει πάρα πολύ όταν ήμουν μικρός, ήμουν σε μία θεατρική ομάδα. Ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά μου άρεσε η μαγειρική από παλιά, χωρίς να έχω σκεφτεί ότι θέλω να γίνω επαγγελματίας. Πρώτη φορά μαγείρεψα 9- 10 χρονών μυδοπίλαφο. Δεν τρωγόταν αλλά το έκανα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

O Πάνος Ιωαννίδης εξομολογήθηκε στη Μαρία Σολωμού ότι υποσυνείδητα ίσως φοβάται να παντρευτεί για να μη χωρίσει. Όπως είπε, «είχα ευκαιρίες να κάνω οικογένεια. Προέρχομαι από μία οικογένεια που οι γονείς μου χώρισαν νωρίς. Κάπως το έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει για να μην χωρίσουν να βρω την σούπερ κατάλληλη σε όλα, οπότε το έφτιαξα κάπως περίεργα στο μυαλό μου. Δεν έχω προσωπική ζωή. Το θέλω αλλά δεν έχει 36 ώρες η μέρα».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση