GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ο Θοδωρής Φέρρης έκανε ξανά το τεστ για τον ιό - Ποιο ήταν το αποτέλεσμα -ΦΩΤΟ

Θετικός στον κορονοϊό είχε διαγνωστεί πριν από δύο εβδομάδες ο Θοδωρής Φέρρης. Τότε, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ενημερώσει τους θα...

Θετικός στον κορονοϊό είχε διαγνωστεί πριν από δύο εβδομάδες ο Θοδωρής Φέρρης. Τότε, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Προς το παρόν αισθάνομαι καλά έχοντας μόνο κάποια ήπια συμπτώματα. Θεωρώ χρέος μου να το μοιραστώ δημόσια προς ενημέρωση και προστασία των φίλων που έχω συναναστραφεί τελευταία, κυρίως όμως ως μια ειδοποίηση/ παρότρυνση όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Παιδιά είναι απαραίτητο να τηρήσουμε τους κανόνες των ειδικών κατά γράμμα για να βγούμε ασφαλείς από όλο αυτό το συντομότερο δυνατό. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εξάπλωση είναι να μείνουμε σπίτι για όσο χρειαστεί. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας. Περαστικά σε όσους νοσούν», έγραφε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Φέρρης.

Σήμερα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επανήλθε με instastory ενημερώνοντας τους θαυμαστές του ότι έκανε ξανά το τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε αρνητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση