GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ελεύθερος από τη Σιόν ο Κασάμι γιατί δεν δέχθηκε μείωση αποδοχών

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει σταματήσει τις αθλητικές διοργανώσεις και κανείς δεν γνωρίζει πότε, πως και εάν θα ολοκληρωθούν...

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει σταματήσει τις αθλητικές διοργανώσεις και κανείς δεν γνωρίζει πότε, πως και εάν θα ολοκληρωθούν. Μάλιστα, ένα από τα πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί είναι και αυτό της Ελβετίας, με τον πρόεδρο της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντίν, να γίνεται για μια ακόμα φορά viral για λάθος λόγους.

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας της ελβετικής ομάδας, μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να αναβάλλει επ’ αόριστον τα παιχνίδια, αποφάσισε να προβεί σε περικοπή των μισθών των ποδοσφαιριστών, ενώ όσοι αρνήθηκαν να υπογράψουν τα νέα συμβόλαια, βρέθηκαν εκτός ομάδας!

Έτσι, ανάμεσα στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λύθηκαν είναι και αυτό του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Παΐτίμ Κασάμι, αλλά και του Αλεξ Σονγκ, οι οποίοι ήθελαν πρώτα να συμβουλευτούν δικηγόρο πριν προβούν σε οποιαδήποτε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Σιόν.

Ο Ελβετός μέσος, το όνομα του οποίου ακούγεται για τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος από την ελβετική ομάδα και μπορεί πλέον να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να τονιστεί πως ότι ο Κασάμι τη φετινή σεζόν έχει 25 συμμετοχές με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 1.994 λεπτά συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση