GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώνης Ρέμος: Αναβάλλονται οι συναυλίες του λόγω κορονοϊού

Ο Αντώνης Ρέμος και η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions αποφάσισαν να αναβάλουν τις προγραμματισμένες συναυλίες του δημοφιλ...

Ο Αντώνης Ρέμος και η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions αποφάσισαν να αναβάλουν τις προγραμματισμένες συναυλίες του δημοφιλούς τραγουδιστής λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας. Η διοργανώτρια εταιρεία της περιοδείας Live Experience Tour 2020 ανακοίνωσε την αναβολή των συναυλιών του Αντώνη Ρέμου στα πλαίσια της γενικής προσπάθειας έναντι του κορονοϊού.

«Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του Αντώνη Ρέμου για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου νέο κύκλο εμφανίσεων με μια μεγάλη περιοδεία και συναυλίες. Ήταν προγραμματισμένες live συναυλίες σε οκτώ πόλεις της Ελλάδας (Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Ηράκλειο, Ξάνθη, Βόλο, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση