GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Η Ευρώπη ξεπέρασε την Ασία στον αριθμό των νεκρών

Στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού βρίσκεται πλέον η Ευρώπη, που σήμερα ξεπέρασε την Ασία στον αριθμό των νεκρών εξαιτίας του ...

Στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού βρίσκεται πλέον η Ευρώπη, που σήμερα ξεπέρασε την Ασία στον αριθμό των νεκρών εξαιτίας του ιού, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση τα επίσημα στοιχεία.

Συγκεκριμένα στις 14.00 ώρα Ελλάδας, η Ευρώπη είχε τουλάχιστον 3.422 θανάτους, περισσότερους απ’ ό,τι είχε η Ασία (3.384). Μόλις το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 684 θάνατοι στη γηραιά ήπειρο επί συνόλου 78.766 κρουσμάτων, γεγονός που σημαίνει πως η Ευρώπη είναι η ήπειρος όπου η πανδημία προχωρά με τους πιο ταχείς ρυθμούς. Η Ιταλία, η ευρωπαϊκή χώρα που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα, έχει καταγράψει έως τώρα 2.503 θανάτους.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνολικά έως τώρα, η πανδημία έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 8.092 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως χθες οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν το κλείσιμο των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ για διάστημα 30 ημερών, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Επίσης, η ΕΕ θα συντονίσει την επιστροφή των Ευρωπαίων που έχουν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση