GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβρος: Σε επέκταση του φράχτη προχωρά η κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Την επέκταση του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα έχει αποφασίσει η κυβέρνηση.Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Mega που παρο...

Την επέκταση του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα έχει αποφασίσει η κυβέρνηση.Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Mega που παρουσίασε αποκλειστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έχει γίνει ο σχεδιασμός για επέκταση κατά 10-15 τουλάχιστον χιλιόμετρα, από το σύνολο των 220 χιλιομέτρων που είναι τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών.
Υπενθυμίζεται ότι ο φράχτης είχε κατασκευαστεί τη διετία 2010 - 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Την ίδια ώρα, σε προμήθεια δακρυγόνων θα προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία, καθώς μετά τις τελευταίες επιχειρησιακές ανάγκες (σε νησιά και σύνορα) σημειώθηκε μεγάλη έλλειψη στα αποθέματα χημικών και δακρυγόνων.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κάθε ημέρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα χρησιμοποιούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις από 700 έως 1.000 δακρυγόνα. Για να δει κανείς τη σύγκριση, σε μια διαδήλωση στο κέντρο με επεισόδια ο αντίστοιχος αριθμός φτάνει τα 100.
Δείτε το βίντεο από το Mega TV:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση