GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Αυτός είναι ο Έλληνας σεφ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ - ΦΩΤΟ

Λένε πως “όποια πέτρα και αν σηκώσεις, Έλληνα θα βρεις” και στην προκειμένη ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του σεφ, Ανδρέα Λαγού, ο ο...

Λένε πως “όποια πέτρα και αν σηκώσεις, Έλληνα θα βρεις” και στην προκειμένη ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του σεφ, Ανδρέα Λαγού, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Alpha και αποκάλυψε πως μαγειρεύει συχνά για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία παιδιά τους σε διακοπές και σε prive δείπνα.

Ο Έλληνας σεφ μίλησε για την ιδιαίτερη επαγγελματική συνεργασία του με το ζευγάρι αποκαλύπτοντας τις ελληνικές γεύσεις που προτιμούν, ξεκαθάρισε πως η κρέμα γάλακτος απαγορεύεται δια ροπάλου από τη διατροφή τους. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι συνεννοείται απευθείας μαζί τους – κυρίως με την Κέιτ – και μάλιστα δεν κρατούν το πρωτόκολλο μιλώντας στον ενικό. «Τα τελευταία χρόνια, στις διακοπές τους και σε κάποια prive δείπνα μαγειρεύω για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ. Είναι μια μοναδική εμπειρία. Είμαστε σε απόλυτη επαφή μαζί τους γιατί είναι στις διακοπές τους και θέλουν να συζητήσουμε διάφορα πράγματα που αφορούν στη διατροφή τους. Από την πρώτη μέρα πήγαν όλα πολύ καλά και γι’ αυτό συνεχίζουμε μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο, μιλάμε στον ενικό κατευθείαν και υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία και επαφή» είπε ο γνωστός σεφ.

Για τις διατροφικές προτιμήσεις τους είπε: «Τους αρέσει να τρώνε θαλασσινά, λαχανικά, υγιεινή διατροφή χωρίς αλάτι. Κατά τα άλλα, τρώνε τα πάντα αλλά χωρίς πολλά λιπαρά. Από ελληνικά φαγητά είναι η φάβα το Νο 1, το κριθαράκι που παίρνω από ελληνική εταιρεία, γιατί κάθε φορά παίρνω μαζί ελληνικά προϊόντα όταν πηγαίνω, και η χωριάτικη σαλάτα είναι στις προτιμήσεις τους. Και τα παιδιά τρώνε και εκείνα περίπου τα ίδια. Κρέμα γάλακτος δεν θέλουν πουθενά ούτε και βαριά γλυκά. Θέλουν ότι γίνεται σχεδόν χωρίς καθόλου ζάχαρη».

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση