GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάφος του Λιμενικού εντόπισε βάρκα με μετανάστες - Ανάμεσά τους και παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά. Η κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε σε σκάφος του Λιμενικο...

Συνεχίζονται οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά. Η κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε σε σκάφος του Λιμενικού και κατέγραψε την απόπειρα βάρκας με πρόσφυγες και μετανάστες να περάσουν στην ελληνική πλευρά.

Συγκεκριμένα, στις 2.20 τα ξημερώματα εντοπίστηκε η βάρκα με τους πρόσφυγες και μετανάστες στην οριογραμμή Ελλάδας Τουρκίας. Δέκα λεπτά αργότερα, σκάφος του λιμενικού κατευθύνθηκε προς την βάρκα με στόχο να τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο αποτροπής.

Οι άνδρες του Λιμενικού πλησίασαν την βάρκα με τους μετανάστες και τους είπαν ότι πρέπει να σταματήσουν. Ταυτόχρονα, είχε ειδοποιηθεί το Λιμενικό Σώμα της Τουρκίας.

Μια ώρα αργότερα μια τουρκική ακταιωρός προσέγγισε την βάρκα με τους μετανάστες. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα, το σκάφος του λιμενικού επέστρεψε έγιναν διαπραγματεύσεις και μια ώρα αργότερα εμφανίστηκε δεύτερη τουρκική ακταιωρός.

Στις 4.30 περίπου ειδοποιούν πως βρίσκονται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων οι μετανάστες και οι Τούρκοι λιμενικοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αυτό έγινε γιατί τους έφεραν τα θαλάσσια κύματα στην Ελλάδα και μέχρι τώρα παραμένουν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση