GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ - Στα "λευκά" η Πτολεμαΐδα και περιοχές της Θεσσαλονίκης - ΦΩΤΟ

Μπορεί να είμαστε ημερολογιακά στην άνοιξη, όμως, ο χειμώνας βρίσκεται ακόμα εδώ. Στα λευκά "ντύθηκαν" πολλές περιοχές καθώ...

Μπορεί να είμαστε ημερολογιακά στην άνοιξη, όμως, ο χειμώνας βρίσκεται ακόμα εδώ. Στα λευκά "ντύθηκαν" πολλές περιοχές καθώς σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

Ένα λευκό πέπλο χιονιού πλώθηκε πάνω από την Πτολεμαΐδα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr. Σκεπές χιονισμένες, το ίδιο δρόμοι και αυτοκίνητα. Οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους από τις εικόνες που αντίκρισαν.

Χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού και τοπίο και σε περιοχές στους δήμους Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν τις τελευταίες ώρες έφεραν χιόνια στην περιοχή της Ξυλόπολης και στα γύρω χωριά του δήμου Λαγκαδά ενώ χιόνισε και στα χωριά Μονόλοφος, Μεσαίο και Μελισσοχώρι του δήμου Ωραιοκάστρου.

Δείτε φωτό από την Πτολεμαΐδα:

Δείτε φωτό από τη Θεσσαλονίκη από το thesstoday.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση