GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σταματά το «Καφέ της Χαράς» - Τι δήλωσε ο Χάρης Ρώμας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού έφτασαν τα 228 στη χώρα μας, ενώ οι νεκροί από την πανδημία είναι τρεις. Για τον λόγο αυτόν ο ...

Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού έφτασαν τα 228 στη χώρα μας, ενώ οι νεκροί από την πανδημία είναι τρεις. Για τον λόγο αυτόν ο Χάρης Ρώμας και η Σοφία Χατζησοφιά, οι οποίοι είναι οι σεναριογράφοι του «Καφέ της Χαράς», αποφάσισαν να σταματήσουν για τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Υπάρχει το θέμα του κορονοϊού που απασχολεί όλο τον πλανήτη και γι’ αυτό το λόγο αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα που κάνουμε για ορισμένες μέρες. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή της υγείας των οικογενειών τους. Θα κάνουμε τα επεισόδια, όποτε και αν είναι και θα παιχτούν τη φετινή σεζόν, ενώ τα ήδη συμφωνημένα και υπογεγραμμένα για του χρόνου πια» αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

«Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η σειρά μπορεί να ξεκινήσει ξανά, λίγο αργότερα τη νέα χρονιά, αλλά αυτό θα γίνει επειδή το Καφέ γίνεται σε πολλά χωριά μακριά από την Αθήνα και δεν μπορείς να κάνεις 50 επεισόδια σε μια σεζόν» πρόσθεσε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση