GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλενα Ράπτη: Εγώ κοινώνησα και θα συνεχίσω να κοινωνώ

Στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr , μίλησε η Βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Έλενα Ράπτη και πήρε και εκείν...

Στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr, μίλησε η Βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Έλενα Ράπτη και πήρε και εκείνη μια αμφιλεγόμενη θέση σχετικά με την μετάδοση του κορονοϊού μέσω της Θείας Κοινωνίας.

Η κ. Ράπτη δήλωσε πως "δεν μιλάει ως γιατρός", πράγμα που δεν είναι άλλωστε, λέγοντας ακόμη ότι "για τους πιστούς η Θεία Κοινωνία είναι Σώμα και Αίμα Χριστού".

"Εγώ σήμερα κοινώνησα, και θα συνεχίσω να κοινωνώ" δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ράπτη. Κλείνοντας η Βουλευτής Θεσσαλονίκης τόνισε πως "όταν υπάρχει βαθιά πίστη η Θεία Κοινωνία θεραπεύει".

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μετά από εκείνες της λοιμωξιολόγου κ. Γιαμαρέλλου οι οποίες προκάλεσαν εύλογες αντιδράσεις.

Η καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας εξέφρασε την άποψη ότι οι πιστοί δεν διατρέχουν κίνδυνο κοινωνώντας και συμπλήρωσε ότι η ίδια θα κοινωνήσει κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση