GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Σιάσος: Δεδομένη η αύξηση κρουσμάτων, τα χειρότερα θα έρθουν - ΒΙΝΤΕΟ

Δεδομένη θεωρεί την αύξηση των κρουσμάτων ο αναπληρωτής καθηγητής καρδιολογίας και Διοικητής των Νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγινήτειο...

Δεδομένη θεωρεί την αύξηση των κρουσμάτων ο αναπληρωτής καθηγητής καρδιολογίας και Διοικητής των Νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγινήτειο, Γεράσιμος Σιάσος. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Σιάσος τόνισε ότι «τα νοσοκομεία προσπαθούν να προετοιμαστούν για ενδεχόμενα κρούσματα κορονοϊού. Όταν αυξηθούν τα κρούσματα - γιατί περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων - υπάρχει ένα σαφές πλάνο να έχουμε περισσότερες κλίνες για νοσηλεία ασθενών αλλά και διαθέσιμα κρεβάτια στις ΜΕΘ».

Ερωτηθείς αν οι ασθενείς με καρδιοαγγειακά νοσήματα κινδυνεύουν περισσότερο από τον κορονοϊό, ο κ. Σιάσος απάντησε ότι« από τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει από την Κίνα, από την Ιταλία και από την Αμερική, άτομα που είναι άνω των 65 ετών ή πάσχουν από μία χρόνια νόσο, είναι άτομα υψηλού κινδύνου να εμφανίσουν επιπλοκές από τη νόσο COVID-19. Το 40% των ατόμων που πέθανε στην Κίνα και περίπου το 70% των ασθενών που πέθαναν στην Ιταλία είχαν υποκείμενη νόσο της καρδιάς. Ειδικά αυτά τα άτομα θα πρέπει να περιοριστούν στο σπίτι τους, να μην έχουν κοινωνικές επαφές θεωρητικά και με άτομα που δεν έχουν συμπτώματα και δεν νοσούν».

Τέλος, ο κ. Σιάσος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς όπως είπε «τα χειρότερα θα έρθουν»

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση