GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χειραψία με τον αγκώνα... λόγω κορονοϊού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κορονοϊός φέρνει αλλαγές και στις επίσημες συναντήσεις των πολιτικών όλου του πλανήτη. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ακολουθεί π...

Ο κορονοϊός φέρνει αλλαγές και στις επίσημες συναντήσεις των πολιτικών όλου του πλανήτη. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και λοιμωξιολόγων που συμβουλεύουν να αποφεύγουμε τις χειραψίες και τα σταυροφιλήματα ως μέτρα πρόληψης λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Μάλιστα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο σοβαρά τηρούν οι ηγέτες τις προφυλάξεις είναι ότι πριν από λίγες ημέρες, η καγκελάριος έτεινε το χέρι της στον Χορστ Ζεεχόφερ, κατά την έναρξη συνεδρίασης για το μεταναστευτικό, όμως ο υπουργός απέφυγε να ανταλλάξει χειραψία μαζί της, χαμογελώντας πλατιά. Και οι δύο στη συνέχεια γέλασαν με αυτήν την «προφύλαξη».
Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Andrew McDowell, και οι δύο άνδρες απαθανατίστηκαν αντί για την επίσημη χειραψία να χαιρετιούνται μέσω των... αγκώνων.
"Σίγουρα όταν υπάρχει συνωστισμός, υπάρχουν χειραψίες, έχουμε πει εδώ και ημέρες ότι πρέπει όσο είναι δυνατόν να αποφύγουμε τον συγχρωτισμό ή τα σταυροφιλήματα. Υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης" δήλωσε στον Realfm 97,8 ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος.
Δείτε το στιγμιότυπο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ:

Χθες ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας με τον Γραμματέα του OPEC στη Βιέννη, επέλεξαν να χαιρετηθούν μέσω... των ποδιών τους και το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο OPEC και αναμεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, διακρίνεται ο Αλεξάντερ Νόβακ να κάνει... ποδοχειραψία με τον Μοχάμεντ Μπαρκίντο, αντί για χειραψία. Πρόκειται για μία προσπάθεια να αποφευχθεί ενδεχόμενη μετάδοση του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση