GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Είχε συναντηθεί και με τον Μπόρις Τζόνσον

Η είδηση ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό εγείρει νέες ανησυχίες για την υγεία της 93χρονης βασίλισσας Ελισά...

Η είδηση ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό εγείρει νέες ανησυχίες για την υγεία της 93χρονης βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς είχε συναντηθεί μαζί του πριν από δύο εβδομάδες.

Πλέον σφίγγει ο κλοιός του ιού γύρω από τη βασίλισσα καθώς μετά τον πρίγκιπα Κάρολο με τον οποίο είχε συναντηθεί η ίδια πριν από δύο εβδομάδες και ανακοίνωσε ότι μολύνθηκε με κορονοϊό, τώρα και ο Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε θετικός στον ιό, 26 ημέρες μετά τη συνάντησή του με την Ελισαβετ.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ συνεχίζουν να καθησυχάζουν τους πολίτες για την υγεία της λέγοντας ότι ακολουθεί τις συμβουλές των αρμοδίων για το καλό της. "Η Αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα είναι καλά στην υγεία της. Η βασίλισσα είδε τελευταία φορά τον πρωθυπουργό στις 11 Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις συμβουλές των αρμοδίων για την υγεία της" ανέφερε εκπρόσωπος των Ανακτόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση