GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανοίξτε τα σύνορα για να πάνε κοντύτερα στη καρδιά της Ευρώπης!»

Ανοίξτε τα γαμημέvα σύνορα. Ναι, καλά το διαβάσατε. Ανοίξτε τα γαμημέvα σύνορα και αφήστε όλους τους ανθρώπους να περάσουν. Σταματήστε ...

Ανοίξτε τα γαμημέvα σύνορα. Ναι, καλά το διαβάσατε. Ανοίξτε τα γαμημέvα σύνορα και αφήστε όλους τους ανθρώπους να περάσουν.
Σταματήστε να παίζετε το παιχνίδι του Ερντογάν και της Ευρώπης.

Κάψτε ολες τις συνθήκες που υπογράψατε και κάντε τη μόνη ανθρώπινη και ειλικρινή κίνηση σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Βάλτε λεωφορεία και οδηγήστε τους με ασφάλεια στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, για να περάσουν στην επομενη χώρα που βρίσκεται κοντύτερα στη καρδιά της Ευρώπης.
Δώστε τους νερό και φαγητό. Οργανωμένα. Χωρίς υστερίες και φωνές. Σαν άνθρωπος προς άνθρωπο. Κάντε το καθήκον σας προς την ανθρωπότητα.
Βγάλτε ανακοίνωση και μοιράστε φυλλάδια. Να κατευθύνονται όσοι θέλουν στον Έβρο και εκεί θα τους περιμένουν πούλμαν.
Να μην μπαίνουν σε βάρκες και πνίγονται στο Αιγαίο ή καταλήγουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης σε νησιά στη μέση του πουθενά.

Δεν θέλει η υπόλοιπη Ευρώπη να ανοίξει τα σύνορα;
Θέλει η Β. Μακεδονία, η Αλβανία, η Βουλγαρία ή κάποιος άλλος να τους κλείσει το δρόμο;
Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας μείνουν στην ιστορία ως αυτοί που πυροβολούσαν παιδιά και αμάχους που έψαχναν μια καλύτερη ζωή.
Γιατί πώς αλλιώς θα σταματήσεις όλους αυτούς τους απελπισμένους;
Ξεπουλημένα ανθρωπάκια που τους παίζουν σαν πιόνια κοστουμάτοι με γραβάτες στις Βρυξέλλες και ένας εκλεγμένος δικτάτορας.
Στα τσακίδια και ο Ερντογάν και η Ευρώπη.

Ας βγάλουν τα μάτια τους.
Η Ελλάδα έπρεπε να είναι με τους ανθρώπους.
Σε ποιον τα γράφω αυτά; Στον Μητσοταχαχαχα;
Σε κανέναν.
Σε εμένα τα γράφω.
Σε εμένα και σε όποιον ακούει.
Οι υπόλοιποι στα τσακίδια κι εσείς.
Γιώργος απο Γερμανία

(Φίλε Γιώργο, οι ελληνικές κυβερνήσεις κρατάνε με το ζόρι πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα, για να μην έρθουν στην Γερμανία -όπου θέλουν να πάνε- και πάρουν τις δουλειές από τους Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία. Δηλαδή, ο Μητσοτάκης για το δικό σου καλό νοιάζεται. Γιώργο, τα σύνορα δεν είναι κλειστά. Οι άνθρωποι θα περάσουν οπωσδήποτε. Πάντα περνούσαν. Αυτό που προσπαθούν είναι να τους καθυστερήσουν αλλά και να μειώσουν τον αριθμό τους με πνιγμούς, αρρώστιες και άλλα. Φίλε Γιώργο, οι πολιτικοί της Ελλάδας είναι τόσο λυσσασμένοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους και τις περιουσίες τους, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πεθάνουν όλοι οι Έλληνες, όλοι οι πρόσφυγες και όλοι οι μετανάστες. Το απέδειξαν με την χρεοκοπία της χώρας. Της χώρας που χάθηκε για πάντα. Αλλά κινδυνεύει τώρα από πρόσφυγες και μετανάστες, που απλά θέλουν να περάσουν από την Ελλάδα, γιατί κανείς δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Ούτε οι Έλληνες. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου. Και μη χάνεσαι.)
https://pitsirikos.net/2020/03/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BC%CE%ADv%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1/#ixzz6FWuDYb9i

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση