GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματίνα Νικολάου: Ο δυνατός έρωτας της Βάνιας

Της Νίκης Κωτσού, Ακόμη και τώρα, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε λόγω κορονοϊού, η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, που έγινε ευρέως γνωστή...

Της Νίκης Κωτσού,

Ακόμη και τώρα, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε λόγω κορονοϊού, η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, που έγινε ευρέως γνωστή από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά ως η ξεκαρδιστική τηλεπερσόνα Βάνια και ο σύντροφός της Βασίλης Πορφυράκης, δεν ζουν χωριστά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, μένουν σπίτι μαζί, όπως δείχνουν και τα instastories, μέσα από τα οποία, με τον δικό τους τρόπο, παρακινούν όσους τους ακολουθούν να κάνουν το ίδιο. Αν και είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί, ο έρωτάς τους έγινε γνωστός ένα χρόνο πριν. Και οι δύο είναι full in love και δεν το κρύβουν.

Όπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής, γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες και σύντομα η φιλική τους σχέση εξελίχθηκε σε έρωτα. Θυμόμαστε άλλωστε την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της την ημέρα των γενεθλίων της όταν εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής τραγουδώντας ένα άκρως ερωτικό τραγούδι, προκειμένου να ευχηθεί δημόσια στην αγαπημένη του. Μια ρομαντική κίνηση που εκφράζει το πάθος που τους συνδέει.

«Η Ματίνα είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ωραίος χαρακτήρας, ανιδιοτελής. Η σχέση πάντα φέρνει μία σταθερότητα, μία βάση, μία ηρεμία και πάνω απ' όλα φέρνει μία σταθερότητα, μία βάση, μία ηρεμία και πάνω απ' όλα φέρνει και μία πληρότητα στον συναισθηματικό κόσμο. Γνωριστήκαμε πολύ νωρίς, πριν αρχίσουν οι εκπομπές. Το καλοκαίρι ήμασταν και οι δύο άνεργοι και λέγαμε τι θα κάνουμε το χειμώνα. Και μία μέρα μου λέει "έρχεται μία εκπομπή, πρωινό με τον Νίκο και δεν ξέρω τι να κάνω". Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και μετά τα social media έφεραν ένα... ζέσταμα», είπε - μεταξύ άλλων- ο Βασίλης Πορφυράκης σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σύντροφό του.

Αλλά και η τηλεοπτική Βάνια έχει εκφραστεί με τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της. «Τον θαύμαζα γιατί είναι πάρα πολύ ταλαντούχος, έχει μία εξαιρετική φωνή, αλλά πέρα από αυτό, είχα διακρίνει και την ευαισθησία του. Έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλα βήματα για τον εαυτό του και νομίζω ότι είναι σε πάρα πολύ ωραία φάση»,είχε πει η Ματίνα Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση