GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Θετικός ο Μπολσονάρου - Είχε ανταλλάξει χειραψίες με τον Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τα βραζιλιάνικα Μέσα, ενώ τώρα υποβάλλεται σε δεύτ...

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τα βραζιλιάνικα Μέσα, ενώ τώρα υποβάλλεται σε δεύτερο τεστ και αναμένονται νέα αποτελέσματα.

Συναγερμός σήμανε στην προεδρία της Βραζιλίας, όταν την Τρίτη θετικός αποδείχθηκε ο εκπρόσωπος του Μπολσονάρου, ενώ και οι δύο είχαν συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριδα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπου ο Βραζιλιάνος πρόεδρος απόλαυσε ένα δείπνο με τον Τραμπ και στη συνέχεια παρευρέθη μαζί με την ομάδα του στο πάρτι γενεθλίων της συντρόφου του γιου του Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, όταν ενημερώθηκε για το θετικό αποτέλεσμα του εκπροσώπου του Μπολσονάρου είπε ότι δεν ανησυχεί καθόλου και δεν φοβάται. Λέγεται ότι ο Βραζιλιάνος πρόεδρος εμφανίστηκε με μάσκα και δεν έφυγε από το προεδρικό μέγαρο καθόλου. Ώρες νωρίτερα έκανε live μετάδοση μαζί με τον αρμόδιο υπουργό και τη διερμηνέα νοηματικής γλώσσας φορώντας και οι τρεις μάσκες σε βίντεο στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση