GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακρίτα: Μην συγκρίνουμε την Πρωτοψάλτη με τους φασίστες - ΦΩΤΟ

Στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη τάχθηκε δημοσίως η Έλενα Ακρίτα. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η γνωστή δ...

Στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη τάχθηκε δημοσίως η Έλενα Ακρίτα. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε την δημοφιλή τραγουδίστρια με τους φασίστες και ότι είχε δικαίωμα να τοποθετηθεί. Όπως είναι γνωστό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ανάρτησή τους στο Instagram είχε ευχαριστήσει τους στρατιώτες που "φυλάσσουν Θερμοπύλες" στον Έβρο.
«Μην την συγκρίνουμε με τους φασίστες, είναι άδικο. Ούτε τους πρόσφυγες βρίζει ούτε τους μετανάστες. Έκανε μια τοποθέτηση, δικαίωμα της. Το γεγονός ότι δεν συμφωνούμε μαζί της, δεν σημαίνει ότι θα την αποκαθηλώσουμε ως ερμηνεύτρια. Και η Βίκυ Μοσχολιού στα δεξιά μας βρισκόταν πάντα, αλλά εμείς οι θαυμαστές την λατρεύαμε και την λατρεύουμε ακόμα. Είναι μεγάλη τραγουδίστρια η Πρωτοψάλτη. Μαζί με τον Κραουνάκη και τη Λίνα έχουν γράψει ιστορία μεγάλη και λαμπρή στο ελληνικό τραγούδι. Άποψη», σημειώνει χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.
Υπενθυμίζεται ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εξέφρασε δημοσίως τις ευχαριστίες της στους στρατιώτες που φυλάσσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η δημοφιλής τραγουδίστρια τα παιδιά "φυλάσσουν Θερμοπύλες".
«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ’ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο… Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά. Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι… Σαν έτοιμοι από καιρό…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση