GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Οκτώ νέα κρούσματα στην Κύπρο

Οκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού έχουν επιβεβαιωθεί στην Κύπρο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που έλαβε την Παρασκευή το υπουργείο Υγείας ...

Οκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού έχουν επιβεβαιωθεί στην Κύπρο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που έλαβε την Παρασκευή το υπουργείο Υγείας από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής της χώρας.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας Κύπρου, πρόκειται για οκτώ άτομα που εντοπίστηκαν μέσω της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του κυπριακού υπουργείου Υγείας έχει ήδη αρχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών και των οκτώ κρουσμάτων και θα προχωρήσει στη λήψη δειγμάτων για τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων.

Με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην Κύπρο ανήλθε στα 75 (περιλαμβανομένων και των τριών που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις), εκ των οποίων τα 45 ήταν επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση