GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Χαρδαλιάς: Υποχρεωτική η καραντίνα σε όσους επιστρέφουν στην Ελλάδα - Θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι

Από αύριο, Παρασκευή, ξεκινά η αυστηρή επιτήρηση του μέτρου για την απομόνωση όσων επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό, προκειμέ...

Από αύριο, Παρασκευή, ξεκινά η αυστηρή επιτήρηση του μέτρου για την απομόνωση όσων επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό, προκειμένου να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο κορονοϊός, διαμήνυσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων υπενθύμισε πως για όσους επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό «είναι υποχρεωτική η επιτήρηση και απομόνωσή τους για 14 ημέρες» και τόνισε πως από αύριο η επιτήρηση του μέτρου θα είναι αυστηρή σε όλη τη χώρα.

Αναφερόμενος στο προσωρινό κλείσιμο των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας τόνισε πως θα ληφθεί ειδική μέριμνα για τη Θράκη και τα νησιά, που φιλοξενούν ενισχυτικές δυνάμεις της χώρας και της ΕΕ. Διευκρίνισε, επίσης, πως το ποια ξενοδοχεία θα μείνουν ανοικτά θα το αποφασίσουν οι Σύλλογοι Ξενοδόχων.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε την αναγκαιότητα πειθαρχίας και προσήλωσης στις οδηγίες και υπογράμμισε πως πρέπει να εκλείψει κάθε δικαιολογία για να μην ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση