GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρκαδία: Εξελίξεις στο θρίλερ με τον αγνοούμενο βοσκό

Εξελίξεις προέκυψαν στο θρίλερ με τον αγνοούμενο βοσκό, Λάμπη Φρόνιμο, στην Αρκαδία. Ο 73χρονος εξαφανίστηκε πιθανότατα την Παρασκευή...

Εξελίξεις προέκυψαν στο θρίλερ με τον αγνοούμενο βοσκό, Λάμπη Φρόνιμο, στην Αρκαδία. Ο 73χρονος εξαφανίστηκε πιθανότατα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου από την Άνω Ριζοσπηλιά, όπου έμενε μόνος του. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι του.

Σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ, της Αγγελικής Νικολούλη ο αδελφός του βοσκού μπαίνει δυναμικά στις έρευνες για να ανακαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό του σπιτιού και την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με την εκπομπή, η οικογένεια του 73χρονου θα υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία εναντίον αγνώστων και με ομάδα εθελοντών προτίθεται να “οργώσει” τα βουνά γύρω από την Άνω Ριζοσπηλιά για να τον βρει.

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, που ανέλαβε την υπόθεση, είπε μεταξύ άλλων στο Φως στο Τούνελ πως «η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του κτηνοτρόφου δεν μπήκε από μόνη της. Αυτά που λένε ότι ο ίδιος κρύβεται στο βουνό, δεν ευσταθούν. Οι διαφορές που είχε με άλλους βοσκούς στην περιοχή και οι απειλές που είχε δεχτεί, θα πρέπει να ερευνηθούν». Ο ίδιος υπογράμμισε πως «κάνουμε κάποιες ενέργειες για χαρτογράφηση της περιοχής. Θα έχουμε σαν βάση μας την Τρίπολη και τη Δημητσάνα και μόλις υπάρξει άρση των μέτρων για τον κορονοϊό, θα προχωρήσουμε με τους εθελοντές του ΟΦΚΑΘ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση