GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πελάγη ευτυχίας ο Χάρης Χριστόπουλος: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά - ΒΙΝΤΕΟ

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Χάρης Χριστόπουλος καθώς η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ περιμένει το πρώτο τους παιδί. Όπως αποκάλυψε τ...

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Χάρης Χριστόπουλος καθώς η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ περιμένει το πρώτο τους παιδί. Όπως αποκάλυψε το γνωστό ζευγάρι στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ανίτα βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης.

«Τώρα που το ζούμε ακόμα δεν το πιστεύουμε, είναι σαν όνειρο. Γι' αυτό το κρατούσαμε σαν μυστικό. Το έμαθα λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά μου τον Δεκέμβριο. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Τώρα φτάσαμε στο σημείο να μπορούμε να το πούμε», είπε η make up artist Ανίτα Μπραντ.

«Δεν γινόταν να το κρύψουμε άλλο. Χαίρομαι που έφτασα σε αυτήν την ώριμη ηλικία και έχω χρόνο να το φροντίσω. Από το μαιευτήριο θα το πάρω σε έναν μάρσιπο και θα το φέρω στην εκπομπή», τόνισε ο Χάρης Χριστόπουλος, σημειώνοντας ότι «η μεγαλύτερη ατασθαλία της Ανίτας είναι το παγωτό γιατί είναι πολύ της υγιεινής διατροφής».

Παράλληλα, η Ανίτα Μπραντ επισήμανε ότι οι πρώτοι τρεις μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν δύσκολη καθώς είχε ναυτίες και ζαλάδες και σταμάτησε να εργάζεται. «Για μένα η καραντίνα είναι πάνω από τρεις μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ.

«Tο ξέραμε αλλά το κρατούσαμε σαν επτασφράγιστο μυστικό», είπε στον αέρα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τέλος, στην ερώτηση αν έχουν ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο, ο Χάρης Χριστόπουλος απάντησε: «εννοείται... τα έχουμε όλα έτοιμα, το έχω σχεδιάσει στο χαρτί και θα το στήσουμε τις τελευταίες ημέρες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Χριστόπουλος είχε ερωτηθεί από την Real News αν περιμένουν παιδί, με τον γνωστό φωτογράφο και bon viveur να απαντάει στην εφημερίδα χωρίς να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες. «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω την πληροφορία σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση