GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Χαρδαλιάς: Θα κλείνουν οριστικά οι λαϊκές αγορές στις οποίες δεν τηρούνται οι κανόνες

Προειδοποίηση ότι από τη Δευτέρα θα κλείνουν οριστικά οι λαϊκές αγορές στις οποίες δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, σύμφωνα με τα ...

Προειδοποίηση ότι από τη Δευτέρα θα κλείνουν οριστικά οι λαϊκές αγορές στις οποίες δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν αποφασισθεί για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού, απηύθυνε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση.

Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεως, “θέλουμε τις λαϊκές αγορές ανοικτές εφόσον συμμορφώνονται με τους κανόνες δημόσιας υγείας που ανακοινώνει το υπουργείο Ανάπτυξης και μόνο. Σήμερα παρά τις συστάσεις η κατάσταση δεν ήταν αυτή που έπρεπε με αποτέλεσμα να εμφανιστούν προφανείς κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και την εξάπλωση της νόσου”.

“Ξεκαθαρίζουμε πως από Δευτέρα σε αναφορά της υπηρεσίας μας ή της αστυνομίας για μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τότε η λαϊκή αυτή θα κλείνει οριστικά. Εκπτώσεις δεν κάνουμε σε κανέναν όσον αφορά στην εφαρμογή των μέτρων”, τόνισε για να διαμηνύσει πως στην περίπτωση που παρατηρηθεί γενικότερα μη συμμόρφωση στις οδηγίες του υπουργείου Ανάπτυξης “τότε όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση