GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Επίταξη στην οφθαλμολογική κλινική του Ρίου για τυχόν νέα κρούσματα

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων κορoνοϊού, λαμβάνονται στο νοσοκομείο του Ρίου, μετά τον εντοπισμό του 66χρονου α...

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων κορoνοϊού, λαμβάνονται στο νοσοκομείο του Ρίου, μετά τον εντοπισμό του 66χρονου από την Αμαλιάδα με τον ιό.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του “thebest.gr”, στο νοσοκομείο του Ρίου ετοιμάζουν, ήδη, κρεβάτια σε περίπτωση που και άλλα άτομα, είτε συνταξιδιώτες, είτε κάτοικοι της Αμαλιάδας έχουν κολλήσει τον κορονοϊό.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες από την Αμαλιάδα αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου του Ρίου, δημιουργούν συνθήκες απομόνωσης στην οφθαλμολογική κλινική, στην οποία έχει γίνει επίταξη με εντολή της διοίκησης, ώστε να νοσηλευτούν εκεί τα όποια κρούσματα.

Παράλληλα προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα πιθανά νέα κρούσματα του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η αλλαγή των εφημεριών, με το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», να είναι αυτό που θα εφημερεύσει Πέμπτη και Κυριακή.

Ο ασθενής είχε ταξιδεύσει πρόσφατα με άλλα 52 άτομα στο Σινά, στο πλαίσιο οργανωμένης εκδρομής, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις υγειονομικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση