GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Κικίλιας στο ΑΧΕΠΑ: Δεν θα ξεχάσουμε την προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών - ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έφθασε πριν από λίγη ώρα ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έκανε δηλώσεις φορώντας την προστατευτική μάσκα. Ο υπουργό...

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έφθασε πριν από λίγη ώρα ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έκανε δηλώσεις φορώντας την προστατευτική μάσκα. Ο υπουργός Υγείας έκανε αυτοψία στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την υποδοχή κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ και είχε και διαδοχικές συναντήσεις.

«Ήρθα να δω την συγκλονιστική προσπάθεια που κάνουν γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση μια πανδημίας που προφανώς δεν φανταζόταν κανείς ότι θα τύχει στην γενιά μας. Ζητάω προσοχή, φροντίδα για τις ευάλωτες ομάδες, να τηρούμε τα μέτρα και να δώσουμε την δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους η δουλειά που κάνουν είναι ηρωική να μπορέσουν να την φέρουν εις πέρας μέχρι τέλους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί και αλλά νοσοκομεία της χώρας για να στηρίξει όπως είπε τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία. «Τους τιμάμε και δεν ξεχάσουμε ποτέ την προσπάθεια που κάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την δήλωση του κ. Κικίλια στο βίντεο του Thestival.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση