GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Γιατί αποχωρεί ο Γιάννης Στάνκογλου από τη σειρά

Συνέντευξη στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο τηλεοπτικός Θωμάς Κυπραίος αποκάλυψε ότι δεν θα...

Συνέντευξη στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο τηλεοπτικός Θωμάς Κυπραίος αποκάλυψε ότι δεν θα βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και μιλάει για τις ώρες της καραντίνας που περνάει στο σπίτι μαζί με την οικογενειά του.

Σε είχα αφήσει σε μαραθώνιο από τον «Γιούνκερμαν» στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» και σε βρίσκω σπίτι... Στηρίζεις και εσύ το «Μένουμε σπίτι», έτσι;

-Απόλυτα, γιατί οφείλουμε να κάνουμε όλοι, με την απίστευτα ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού! Δεν χάθηκε ο κόσμος να κάτσουμε σπίτι μας και να υπακούσουμε σε μία τόσο σοβαρή εντολή , που μόνο το καλό μας προασπίζει. Είναι δύσκολο να τον «μαντρώσεις» τον Έλληνα, αλλά τι να κάνουμε, δεν γίνεται αλλιώς; Μένουμε σπίτι κι απολαμβάνουμε όσα δεν χαιρόμαστε μέσα στον «μαραθώνιό» μας, που λες και εσύ. Μένω σπίτι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, κάνουμε καραόκε, παίζουμε επιτραπέζια. Το σκηνικό γύρω είναι άγριο, αλλά το σπίτι μας είναι το καταφυγιό μας. Και το χαιρόμαστε!

«Πάγωσαν» τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες». Ξέρεις πότε θα ξεκινήσουν;

-Δεn γνωρίζω τίποτα. Όπως δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τα θέατρα. Είμαστε σε στάση αναμονής, ελπίζοντας για το καλύτερο.

Βλέπουμε επαναλήψεις της σειράς, αλλά υπάρχει μαθαίνω, κάποιο στοκ επεισοδίων.

-Έξι, επτά επεισόδια, όχι πολλά. Λόγω του ότι παίζονται τέσσερις φορές την εβδομάδα οι «Μέλισσες», τι στοκ να έχεις; Τρέχουμε να προλάβουμε πάντα, αλλά ευτυχώς την αγαπάμε τόσο τη σειρά που δεν γκρινιάζουμε.

Τι θα γίνει με αυτόν τον γεμάτο μυστήριο Θωμά Κυπραίο που υποδύεσαι; Θα την καταφέρει πάλι την Ελένη να είναι μαζί;

-Α, δεν αποκαλύπτω τίποτα. Δε με αφήνουν!

Την έστησε στην εκκλησία και τώρα την εκβιάζει με το μυστικό της. Μα τι άνθρωπος;

-Δεν φταίω εγώ, έτσι... με σχεδίασαν !

Θα έχουμε happy end με αυτό το ζευγάρι;

- Α, έφτασες κιόλας στο end εσύ και το θες και happy! Δύσκολα μπορεί να υπάρξει happy end με δυο πλάσματα που έχουν ζήσει τόσες δυσκολίες και έχουν περάσει τόσα μαζί.

Πως φαντάζεσαι τον Θωμά στον νέο κύκλο;

-Εννοείς του χρόνου; Δεν θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Με ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δεν θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δεν θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση