GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Αναβάλλεται το ματς Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ

Η Άρσεναλ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως αναβάλλεται το αποψινό (21:30) παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των ...

Η Άρσεναλ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως αναβάλλεται το αποψινό (21:30) παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των εξετάσεων που θα υποβληθούν παίκτες και διοικούντες μετά την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Emirates, ο οποίος ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Θέση πήρε και η Premier League, η οποία ανακοίνωσε πως το ματς της 28ης αγωνιστικής στο Μάντσεστερ αναβάλλεται ως προληπτικό μέτρο και εξήγησε τους λόγους.

Η ανακοίνωση των «κανονιέρηδων»:

«Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που κάθονταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες. Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους μας,φιλάθλους μας ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα. Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή.Όλοι μας στην Άρσεναλ, ευχόμαστε στον κ. Μαρινάκη γρήγορη ανάρρωση και περιμένουν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέψουν την Παρασκευή στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπράιτον».

Η ανακοίνωση της Premier League:

«Ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε ως προληπτικό μέτρο μετά την ανακοίνωση της Τρίτης ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον COVID-19. Πριν 13 ημέρες ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Άρσεναλ στο «Emirates» για το Europa League και ο κ. Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας, συναντήθηκε με αρκετά μέλη της Άρσεναλ, ποδοσφαιριστές και επιτελείο. Μετά τις ιατρικές συμβουλές, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι θεώρησαν απαραίτητο να αναβληθεί ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 11 Μαρτίου, για να δοθεί χρόνος να αξιολογηθεί η κατάσταση. Ως εκ τούτου η Premier League, συμφώνησε και θα υπάρξει νέα ημερομηνία του αγώνα. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό θα προκαλέσει προβλήματα και οικονομική επιβάρυνση στους φιλάθλους που θα ήθελαν να δώσουν το παρών, αλλά η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Premier League, συμφώνησαν ότι η σύντομη ενημέρωση για τον κ. Μαρινάκη δεν αφήνει άλλη εναλλακτική, αλλά να δοθεί χρόνος για να γίνει η κατάλληλη εκτίμηση του κινδύνου. Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν παρθεί και η Premier League δεν υπάρχει καμία σκέψη για αναβολή άλλων αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση