GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξάνδρα Ούστα - Γιάννης Σαρακατσάνης: Για ποιον λόγο δεν θα βαπτίσουν το μωρό τους - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Ούστα, Γιάννης Σαρακατσάνης. Ο γν...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Ούστα, Γιάννης Σαρακατσάνης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το νεογέννητο παιδί τους και την ομοιότητά που έχει με την Αλεξάνδρα. «Θεωρώ ότι είναι ίδιο με μένα, το επιβεβαίωσε και η μητέρα μου. Μέχρι που η Αλεξάνδρα βρήκε μία μωρουδίστικη φωτογραφία της και μοιάζει ποιο πολύ τελικά σε εκείνη», είπε ο Γιάννης Σαρακατσάνης, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η γέννηση αυτού συνέπεσε με την ίδια ημέρα και μήνα του θανάτου του Σάκη Μπουλά. «Δεν μπορώ να μη δω αυτήν την σύμπτωση, ομολογώ ότι με συγκινεί. Υπάρχουν και διάφορα άλλα που συνέπεσαν την περίοδο γέννησης του παιδιού. Πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται , μου αρέσει που συνέπεσε η ημερομηνία και το μήνυμα που εξάγω εγώ, μου αρέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης υπογράμμισε ότι δεν θα κάνουν βάπτιση διότι ο ίδιος δεν πιστεύει στον Θεό. «Δεν νομίζω να κάνουμε "βαπτίσια". Εγώ προσωπικά, για να μην πάρω στο λαιμό μου και την Αλεξάνδρα, δεν πιστεύω στο Θεό έτσι όπως αυτό γίνεται μέσα από την εκκλησία. Οπότε, μία βάπτιση στην εκκλησία δεν μου λέει τίποτα», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση