GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Η ακύρωση των εμφανίσεων του Τσαλίκη σε ΗΠΑ και Καναδά και τα μελομακάρονα -ΒΙΝΤΕΟ

Στην ακύρωση των εμφανίσεων του σε Αμερική και Καναδά προχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης λόγω κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικο...

Στην ακύρωση των εμφανίσεων του σε Αμερική και Καναδά προχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης λόγω κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Ο Γιώργος Τσαλίκης ενημέρωσε τους followers του ότι η σύζυγός του είχε ετοιμάσει μελομακάρονα για να τον υποδεχθεί.

Η «Φωλιά των Κου Κου» και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, συνδέθηκαν μέσω skype με τον γνωστό τραγουδιστή, o οποίος βρίσκεται σε «καραντίνα» στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. «Σε αυτή την κατάσταση πολέμου κάποιοι ήταν στα αναχώματα, εμείς πρέπει να μείνουμε στο σπίτι. Δύναμη και χιούμορ πάνω απ’ όλα για να περάσουμε αυτή την περίοδο και να επανέλθουμε στην κανονικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Όταν πήγαμε στην αρχή στην Αμερική, επειδή δεν είχε γίνει μεγάλος ντόρος ακόμα με τον κορονοϊό, νομίσαμε ότι πήγαμε για περιοδεία στον Άρη, σε έναν άλλο πλανήτη που εσείς στη γη είχατε πρόβλημα και εμείςστον Άρη δεν είχαμε θέμα. Μέσα σε περίπου τρεις με τέσσερις ημέρες όλο αυτό γιγαντώθηκε. Ψάχναμε σε τρεις πολιτείες να βρούμε αντισηπτικά. Πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο στην Ουάσιγκτον και ήταν μια σαν μια βομβαρδισμένη πόλη, δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος. Ο Τραμπ ακύρωσε όλες τις πτήσεις, δεν είχαμε τρόπο να γυρίσουμε. Ήμασταν τυχεροί γιατί πήραμε την απόφαση πολύ έγκαιρα να διακόψουμε την περιοδεία, η οποία ήταν sold out», πρόσθεσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Ζω πράγματα τα οποία δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Αυτή είναι μία δοκιμασία. Κάθε δοκιμασία είναι ένα μάθημα. Το μάθημα θα το πάρουμε μετά, δεν ξέρω ποιο θα είναι...Τώρα για να καταλάβουμε πρέπει να είμαστε υγιείς , πρέπει απλά να μείνουμε στα σπίτια μας. Με χιούμορ, με αισιοδοξία, με κέφι και υπευθυνότητα να περάσουμε τις στιγμές αυτές για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και όλον τον κόσμο που πραγματικά πρέπει να μείνει στο σπίτι του», κατέληξε λέγοντας ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση