GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Δωρεάν εξ αποστάσεως εκπαίδευση από την ψηφιακή πλατφόρμα brainy.gr

Για τη μεγάλη συμμετοχή που έχει η ψηφιακή πλατφόρμας εκπαίδευσης brainy.gr , η οποία παρέχεται δωρεάν σε μαθητές δημοτικού και γυμνα...

Για τη μεγάλη συμμετοχή που έχει η ψηφιακή πλατφόρμας εκπαίδευσης brainy.gr , η οποία παρέχεται δωρεάν σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου η δημιουργός της Μαργαρίτα Αθανασίου.

Όπως τόνισε η κ. Αθανασίου, «υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία στους γονείς πως θα απασχοληθούν τα παιδιά αλλά και για το πως δεν θα κοπεί η ροή των μαθημάτων και η καθημερινή τους ρουτίνα. Σε αυτήν τη λογική, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής και παρέχουμε δωρεάν την πρόσβαση στην πλατφόρμα μας η οποία περιλαμβάνει τη σχολική ύλη των βασικών μαθημάτων της πέμπτης και της έκτης Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου».

Επίσης, η κ. Αθανασίου εξήγησε ότι «μέσα από την πλατφόρμα τα παιδιά μπορούν να τοποθετηθούν στο σημείο που σταμάτησαν στο σχολείο τους και από εκεί και πέρα, έχουν τη θεωρία, τις ασκήσεις, τεστ πολλαπλών επιλογών, πρότυπα διαγωνίσματα, μία σειρά από δυνατότητες . Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν καθημερινά τις απορίες τους και οι καθηγητές μας θα απαντήσουν στις απορίες των παιδιών που θα στείλουν μέσα στην πλατφόρμα».

«Μπορούν να μπουν όλοι οι μαθητές και να έχουν πρόσβαση 24ώρες το 24ωρο αρκεί να έχουν διάθεση να διαβάσουν. Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 24.000 εγγραφές και οι μοναδικοί χρήστες είναι κατά μέσο όρο τα 12.000 παιδιά. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί τα παιδιά διαβάζουν και ασχολούνται. Ενδιαφέρονται και οι γονείς και τα βάζουν να διαβάσουν. Δεν το περίμενα, είναι εντυπωσιακή η συμμετοχή και οι απορίες των παιδιών. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και βοηθάμε γιατί εισπράτουμε την μεγάλη χαρά των γονιών που βρέθηκε αυτή η λύση», κατέληξε η κ. Αθανασίου.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχει υποστήριξη HTML5

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση