GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη για την EuroLeague - Παράταση στην αγωνία για την τύχη της σεζόν

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, εξήγησε τις προηγούμενες μέρες πως η διοργάνωση θα παραμεί...

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, εξήγησε τις προηγούμενες μέρες πως η διοργάνωση θα παραμείνει στον… πάγο τουλάχιστον ως τις 11 Απριλίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει κατεβάσει ρολά, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και σήμερα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι 11 ομάδες με εγγυημένα συμβόλαια.

Τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ την πλευρά του Ολυμπιακού οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης. Επρόκειτο ενδεχομένως για το πιο κρίσιμο μίτινγκ στην μέχρι τώρα ιστορία του συνεταιρισμού και πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ακούστηκαν όλες οι απόψεις, υπήρχαν κάποιες που έκαναν λόγο για οριστική διακοπή, όλα όμως δείχνουν ότι πάμε για νέα παράταση και επαναξιολόγηση όλων των συνθηκών, με δεδομένο ότι επιθυμία της EuroLeague είναι να εξαντληθούν οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της χρονιάς.

Θυμίζουμε, πάντως, πως ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, Μπόστιαν Νάχμπαρ, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι παίκτες δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουν στους αγώνες πριν από τα τέλη Μαΐου, τονίζοντας πως «είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν κάθε μέρα που περνάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση