GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Το μήνυμα της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά την ακύρωση της Eurovision - ΒΙΝΤΕΟ

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision μετατέθηκε για το 2021 λόγω του κορονοϊού. Σύμφωνα με τη...

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision μετατέθηκε για το 2021 λόγω του κορονοϊού. Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν θα αλλάξει τίποτα στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς και η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει και πάλι τη χώρα μας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φωλιά των Κου-Κου», η Στεφανία δε θα διαγωνιστεί με το τραγούδι «Supergirl» του Δημήτρη Κοντόπουλου. Η νεαρή καλλιτέχνης μετά την είδηση πως ακυρώνεται η φετινή Eurovision, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στo Instagram.

«Καλησπέρα! Εύχομαι πρώτα από όλα να είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Ξέρω ότι γίνεται τώρα στην Ευρώπη και άκουσα τα νέα πως δε θα γίνει η Eurovision αυτό το χρόνο στην Ολλανδία. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ΕΡΤ για όλα και θα σας δω την επόμενη χρονιά», είπε στα ελληνικά η νεαρή ποπ σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση