GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Facebook: Επιτέλους έφτασε το Dark Mode - ΦΩΤΟ

Η πολυαναμενόμενη αλλαγή στην όψη του αγαπημένου social media των Ελλήνων, του Facebook, έφτασε. Οι αλλαγές στο Facebook ξεκίνησαν απ...

Η πολυαναμενόμενη αλλαγή στην όψη του αγαπημένου social media των Ελλήνων, του Facebook, έφτασε. Οι αλλαγές στο Facebook ξεκίνησαν από σήμερα και σιγά σιγά όλοι οι χρήστες desktop θα μπορούν να προχωρήσουν στη χρήση του νέου Facebook.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο υπόσχεται ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, μεγαλύτερα γράμματα και πιο εύκολη πλοήγηση. Βέβαια η σημαντικότερη και πιο περιζήτητη αλλαγή είναι ο ερχομός του dark mode (σκοτεινή λειτουργία), το οποίο ενεργοποιείτε από τις ρυθμίσεις.

Το Facebook εδώ και χρόνια είχε dark mode στην εφαρμογή του messenger, με τους χρήστες να ζητάνε επανειλημμένα τη σκοτεινή λειτουργία και για την κανονική εφαρμογή.

Οι αλλαγές μπορούν να ενεργοποιηθούν από το βελάκι πάνω δεξιά, με την επιλογή “Switch to New Facebook”. Υπάρχει περίπτωση να μην σας εμφανίζεται από σήμερα. Μην απογοητευτείτε δοκιμάστε την επόμενη μέρα. Οι αλλαγές έρχονται σταδιακά για όλους τους χρήστες.

Στο νέο Facebook τώρα, πάνω δεξιά έχει ένα βελάκι. Αν το πατήσετε θα δείτε την επιλογή για να ενεργοποιήσετε το Dark Mode.

Δείτε τη νέα όψη του Facebook και το Dark Mode:

Introducing a fresh, simpler https://t.co/Rw6MBNKIl3.

This desktop experience will be rolled out to everyone over the next few months. Check out how to opt-in below. pic.twitter.com/r2FBCuBHBl

— Facebook App (@facebookapp) March 19, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση