GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Facebook: Μεγάλη αλλαγή στο Messenger

Μία μεγάλη αλλαγή κατέφτασε στο Messenger με το νέο update. To Facebook αποφάσισε να προχωρήσει στην απλοποίηση της εφαρμογής, αφαιρώ...

Μία μεγάλη αλλαγή κατέφτασε στο Messenger με το νέο update. To Facebook αποφάσισε να προχωρήσει στην απλοποίηση της εφαρμογής, αφαιρώντας την καρτέλα Discover.

Με τη νέα αναβάθμιση στο Messenger εμφανίζονται μόνο δύο καρτέλες, Chats και People, με τη δεύτερη να χωρίζεται σε δύο υπο-καρτέλες, τα Stories και μία λίστα με τους φίλους σας που είναι ενεργοί.

Το περιεχόμενο της καρτέλας Discover-που υπήρχε μαζί με το Chats και το People- δεν αφαιρέθηκε τελείως από την εφαρμογή, καθώς είναι και πάλι διαθέσιμο μέσω της αναζήτησης του Messenger. Εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε πως η εταιρία δεν εγκαταλείπει την προώθηση των επιχειρήσεων στις πλατφόρμες της, καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στο Messenger.

Δείτε τη νέα όψη του Messenger:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση