GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όργιο προπαγάνδας από τουρκικά ΜΜΕ: Μιλούν για νεκρό στα σύνορα - Πέτσας: Είναι fake news, προσοχή

Οργιάζουν τα fake news που δημοσιεύονται σε τουρκικά ΜΜΕ και κάνουν λόγο για νεκρό μετανάστη στα σύνορα του Έβρου. Μάλιστα η Hurriyet επι...

Οργιάζουν τα fake news που δημοσιεύονται σε τουρκικά ΜΜΕ και κάνουν λόγο για νεκρό μετανάστη στα σύνορα του Έβρου. Μάλιστα η Hurriyet επικαλείται πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του TRT, σύμφωνα με τις οποίες ο νεκρός είναι ο Ahmet Ebu Emed, ο οποίος ήθελε να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Όπως αναφέρει, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από Έλληνες στρατιώτες.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TRT Haber, ο μετανάστης πυροβολήθηκε στην πλάτη από Έλληνα στρατιώτη στις 9 το πρωί.



Μάλιστα, στα social media κυκλοφορεί και ένα fake βίντεο . Τα δημοσιεύματα διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κάνοντας λόγο για fake news και τουρκική προπαγάνδα.
«Το βίντεο που δείχνει θύμα στα Ελληνο-Τουρκικά σύνορα είναι ψευδής είδηση. Καλούμε τους πάντες να δείξουν προσοχή όταν αναμεταδίδουν νέα που προωθούν την Τουρκική Προπαγάνδα» αναφέρει σε ανάρτησή του στα αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση