GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GNTM: Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας - Τι θα γίνει με την Βίκυ Καγιά

Δεν ανατρέπεται στην παρούσα φάση ο βασικός σχεδιασμός του Star για την επόμενη σεζόν όσον αφορά στο λανσάρισμα του τρίτου κύκλου του...

Δεν ανατρέπεται στην παρούσα φάση ο βασικός σχεδιασμός του Star για την επόμενη σεζόν όσον αφορά στο λανσάρισμα του τρίτου κύκλου του Greece's Next Top Model. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του τηλεοπτικού περιοδικού «TV Έθνος», η δημιουργική ομάδα του ριάλιτι μόδας συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

Μελετούν το περιεχόμενο που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έρθει στις οθόνες μας από φθινόπωρο, δηλαδή τις δοκιμασίες αλλά και πιο συγκεκριμένα τις φωτογραφίσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν οι νέες διαγωνιζόμενες. Συγκεκριμένα, η ομάδα παραγωγής βλέπει και πάλι κύκλους των διεθνών εκδοχών του ριάλιτι προκειμένου να παρθούν ιδέες για κόνσεπτ και φωτογραφίσεις.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία της Βίκυς Καγιά στην παρουσίαση του ριάλιτι, ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία συζήτηση με κανένα μέλος ή υποψήφιο μέλος της κριτικής επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση