GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: H Pirelli ακύρωσε την έκδοση του ημερολογίου 2021

Η Pirelli ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την έκδοση του ημερολογίου της για το 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ δεσμεύτηκε να δωρί...

Η Pirelli ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την έκδοση του ημερολογίου της για το 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ δεσμεύτηκε να δωρίσει 100.000 ευρώ για να στηρίξει την έρευνα και τις προσπάθειες περιορισμού της εξάπλωση του COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ημερολόγιο Pirelli δημοσιεύτηκε το 1964 κι έκτοτε από τις σελίδες του έχουν περάσει πολλοί αστέρες του κινηματογράφου και supermodel που πόζαραν στον φακό διάσημων φωτογράφων.

«Η έκδοση του ημερολογίου Pirelli έχει σταματήσει στο παρελθόν, το 1967 και στη συνέχεια από το 1975 έως το 1983. Η πρωτοφανής έκτακτη ανάγκη λόγω του κορονοϊού μάς ανάγκασε να το κάνουμε και πάλι σήμερα. Θα επιστρέψουμε στο πρότζεκτ, όταν είναι η κατάλληλη περίοδος μαζί με τους ανθρώπους που εργαζόταν γι αυτό μαζί μας» αναφερόταν στη δήλωση του εκτελεστικού αντιπροέδρου και διεύθυνοντος συμβούλου της εταιρείας, Μάρκο Τρονκέτι Πρόβερα. Η Pirelli δεν αποκάλυψε ακόμη ποιος φωτογράφος ορίστηκε να επιμεληθεί την επερχόμενη έκδοση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση