GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Νέα λειτουργία στο Instagram - Μπορείτε να βλέπετε posts μαζί με τους φίλους - ΦΩΤΟ

Το Internet και τα social media κάνουν τον χρόνο να περνάει πιο διασκεδαστικά στις συνθήκες απομόνωσης που επικρατούν σε όλον τον κόσ...

Το Internet και τα social media κάνουν τον χρόνο να περνάει πιο διασκεδαστικά στις συνθήκες απομόνωσης που επικρατούν σε όλον τον κόσμο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» είναι παγκόσμιο έτσι ώστε να σταματήσει η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού.

Το Instagram αποφάσισε να προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό στο video chat του, προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες να μείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους τους. «Για να βοηθήσουμε τον κόσμο να μείνει συνδεδεμένος, παρουσιάζουμε το media sharing, ένα νέο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να βλέπετε Instagram posts μαζί με τους φίλους σας μέσω βιντεοκλήσης».

Μέσω της επιλογής media sharing, ενώ συνομιλήσετε με τους φίλους σας, μπορείτε να προβάλετε αποθηκευμένες, liked ή προτεινόμενες φωτογραφίες και video για να δείτε και να σχολιάσετε όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση