GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορλάντο Μπλουμ: Η πρώτη ανάρτησή του στο instagram για την εγκυμοσύνη της Πέρι - ΦΩΤΟ

Ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε χθες την πρώτη του ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της αρραβωνιαστικιάς του, Κέιτι Πέρι. Ο διάσημος ηθοποιός δημοσ...

Ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε χθες την πρώτη του ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της αρραβωνιαστικιάς του, Κέιτι Πέρι. Ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί και έκανε ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του.

"Τα μωρά μου ανθίζουν" έγραψε, χρησιμοποιώντας το ρήμα "blooming" για να παραπέμψει στο επώνυμό του.

Η Κέιτι Πέρι ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι είναι έγκυος μέσα από το νέο της βιντεοκλίπ. Το βίντεο για το τραγούδι "Never Worn White" δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης και φυσικά οι θαυμαστές της 35χρονης τρελάθηκαν με τα χαρμόσυνα νέα.Η τραγουδίστρια μετά την κυκλοφορία του βιντεοκλίπ, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της σε ένα Instagram Live.

“Πολλά θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο θα γεννήσω - στην κυριολεξία - αλλά και μεταφορικά καθώς θα κάνω και κάτι που περιμένετε πολύ καιρό" είπε πιθανότα αναφερόμενη σε ένα νέο δίσκο που ετοιμάζει.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν αρχές του 2016 και χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2017. Τον Απρίλιο του 2018 τα ξαναέφτιαξαν και αρραβωνιάστηκαν του Αγίου Βαλεντίνου το 2019.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Αύγουστο ο Ορλάντο εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να πάρει διαζύγιο δεύτερη φορά. Ήταν παντρεμένος με τον "Άγγελο" της Victoria's Secret, Μιράντα Κερ από το 2010 έως το 2013 και μαζί έχουν έναν γιο, τον Φλιν. Η Κέιτι Πέρι ήταν παντρεμένη το 2010 με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ και χώρισαν έναν χρόνο μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση