GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Just the 2 of us: "Κλείδωσε" η πρεμιέρα - Τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν και η επιτροπή "έκπληξη"

Έκλεισε η πρεμιέρα για το "Just the 2 of us" που αναμένεται να γίνει στις 14 Μαρτίου με παραγωγό και παρουσιαστή τον Νίκο Κ...

Έκλεισε η πρεμιέρα για το "Just the 2 of us" που αναμένεται να γίνει στις 14 Μαρτίου με παραγωγό και παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Το σόου το μάθαμε στην Ελλάδα το 2010 από τη συχνότητα του Mega. Οι διάσημοι που θα συμμετέχουν είναι ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος με "δασκάλα" τη Δέσποινα Ολυμπίου, ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμη Ματαφιά, η Νικολέττα Καρρά με τον Βαλάντη, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία, η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή.

Επίσης, συμμετέχουν η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο, η Χριστίνα Βραχάλη με τον Γιώργο Λιβάνη, ο Μάριος Πρίαμος με την Άσπα Τσίνα, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος με τη Χρύσπα, η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Τάσος Ξιάρχος με την Κόνι Μεταξά, ο Ετεοκλής Παύλου με τη σύζυγό του Ελένη Χατζίδου.

Στην κριτική επιτροπή θα δούμε τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση