GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρίνιο: Διαρρήκτες “χτυπούσαν” φορώντας μάσκες από το La Casa De Papel - ΦΩΤΟ

Επηρεασμένοι από τη σειρά La Casa De Papel φαίνεται πως ήταν διαρρήκτες που είχαν βάλει στο “στόχαστρο” μονοκατοικίες στο Αγρίνιο. Συ...

Επηρεασμένοι από τη σειρά La Casa De Papel φαίνεται πως ήταν διαρρήκτες που είχαν βάλει στο “στόχαστρο” μονοκατοικίες στο Αγρίνιο.

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη, κατά την οποία έσπασαν μπάρες διοδίων και εμβόλισαν περιπολικά τραυματίζοντας έναν αστυνομικό.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στην Πάτρα και στον Άγιο Βασίλειο Πατρών, συνολικά πέντε άτομα. Συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες ηλικίας 21,26,30 και 46 ετών, καθώς και μία 23χρονη. Παράλληλα, αναζητείται και ένας 25χρονος, συνεργός των δραστών, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία και σε συνέργεια, της απείθειας, της αντίστασης, της νομοθεσίας περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της παράνομης κατοχής ασυρμάτου, της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της υπόθαλψης εγκληματία.

Το βράδυ της Κυριακής, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου Αγρινίου, στο ύψος της Γαβρολίμνης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της ΟΠΚΕ Αγρινίου, αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους έργο, επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις από τους δράστες (ο 21χρονος, ο 30χρονος και ο 46χρονος), χωρίς ωστόσο οι τελευταίοι να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών. Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την Πάτρα, όπου οι δράστες εμβόλισαν υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και τραυμάτισαν έναν αστυνομικό, ενώ συνελήφθη στον τόπο της σύγκρουσης ο 30χρονος δράστης.

Έπειτα από λίγες ώρες ο 26χρονος και η 23χρονη, μετέβησαν με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, στον Άγιο Βασίλειο Πατρών, στο ύψος των διοδίων της Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, για να παραλάβουν τον 21χρονο και τον 46χρονο, που είχαν διαφύγει προσωρινά της σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τέσσερις δράστες.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε, ότι οι τέσσερις συλληφθέντες άνδρες και ο συνεργός τους, που αναζητείται, είχαν διαπράξει από την 19-12-2019 μέχρι και την 29-2-2020, στο Αγρίνιο, εννέα κλοπές σε μονοκατοικίες, από τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα, συνολικής αξίας 46.500 ευρώ περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση